.

.

TOTS 21

Una imatge de la sessió. Foto: Tjerk van der Meulen

2023_01_25_01_VDM 001 Consell Municipal d’Infants. foto Tjerk van der Meulen 25.01.23 {city} Ajuntament de Tarragona

Aquest dimecres a la tarda ha tingut lloc, a la sala d’actes de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET), la primera sessió plenària del Consell Municipal d’Infants i Adolescents de Tarragona (CMIAT) d’aquest curs escolar 2022-2023. La sessió ha estat presidida per l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i també ha comptat amb la presència del conseller d’Educació, Manel Castaño. En aquest primer consell del curs escolar s’han donat la benvinguda als nous i noves representants de 5è d’Educació Primària. En total, han participat 55 alumnes procedents de 25 centres educatius de la ciutat.  

En el transcurs de la sessió, en la qual s’ha oficialitzat el nomenament dels nous consellers i conselleres, s’ha informat de les activitats que s’han dut a terme fins ara des del CMIAT, com ara la participació en la primera Trobada d’Associacions de Famílies d’Alumnat que va tenir lloc el passat 20 de novembre, Dia Mundial dels Drets dels Infants. L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha agraït als nous consellers “la vostra tasca d’assumir aquesta responsabilitat. L’encàrrec que teniu és aportar la vostra visió de la ciutat. Sou agents actius de Tarragona en representació de moltes escoles i molt diferents. Us heu de sentir molt orgullosos d’aquest treball tan constructiu que feu”.  

El consell d’aquest dimecres també ha servit perquè els consellers presentin altres de les propostes de treball a dur a terme en els pròxims mesos, fins a la finalització d’aquest curs escolar.