TOTS 21

Imatge de la trobada. Foto: Cedida

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa M Abelló, i l’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, s’han emplaçat per treballar a partir del mes de setembre per reforçar l’assistència social bàsica que es realitza al municipi, i que s’ha incrementat arrel la crisi econòmica derivada de la pandèmia.

Aquesta ha estat una de les principals conclusions de la trobada institucional entre ambdós responsables polítics, realitzada aquest dimarts 3 d’agost en el marc del cicle de visites que està realitzant la presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp a tots els municipis de la comarca.

En la trobada també han estat presents les regidores d’Ensenyament, Elvira Montagut, de Serveis Socials, Francis Ortiz, i el regidor de Seguretat i Mobilitat, Vicente Pérez.

Durant la trobada s’ha fet un repàs a altres serveis que es treballen conjuntament com els d’Ensenyament, el de la gestió dels residus municipals, i la col·laboració en àmbits com el turístic i el Pla de reactivació socioeconòmica del Baix Camp.

Rosa M Abelló reprendrà les visites als municipis a partir del mes de setembre.

Redacció