TARRAGONA 21

L’actuació del cantant ebrenc és l’acte previ a la inauguració oficial del Festival, que portarà música de qualitat a preus simbòlics, del 30 de juny al 9 de juliol

 El Festival Internacional de Música 2017 comença a caminar demà dimarts, 20 de juny, amb el ja tradicional concert familiar que, en aquesta ocasió, anirà a càrrec de l’artista ebrenc, Joan Rovira. L’actuació gratuïta i oberta a tothom tindrà lloc a la Plaça de la Pagesia de Tarragona (davant les escales del pàrquing Jaume I) a partir de les 19.30. Es tracta d’una proposta festiva i participativa adreçada a tothom i especialment al públic familiar per sentir i ballar al ritme dels acords del cantant, que ha estat considerat artista revelació dels premis Enderrock 2016. En la seva dissetena edició, el Festival organitzat pel Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona ofereix concerts i cursos especialitzats fins al 9 de juliol.

Un gran cor de 90 nens i nenes interpretaran amb Rovira algunes cançons

Amb un esperit musical de festa i també d’autor, Joan Rovira convidarà tothom a ballar i a emocionar-se en un concert molt ben acompanyat. Un total de 90 nens i nenes de 7 i 8 anys, alumnes de l’Escola i Conservatori de Música De la Diputació a Tarragona, cantaran amb l’artista diferents cançons. El tret de sortida del Festival promet ser participatiu i engrescador amb aquest espectacle que tindrà lloc a la Plaça de la Pagesia, a Part Alta de Tarragona. Aquest també serà l’escenari del concert inaugural del Festival, novament amb caràcter gratuït, que tindrà lloc el dia 30 d’aquest mes amb la Valencia Brass Band, a partir de les 23.00 hores. La resta de concerts tindran lloc a l’Auditori Diputació a un preu simbòlic de 5 euros.

Tota la informació sobre el Festival Internacional de Música 2017 es pot consultar al lloc web del Festival www.dipta.cat/Festivalmusica.