.

.

TOTS 21

Ennèagon Ensemble. Un nonet instrumental forjat per músics de les comarques de Tarragona.

El concert d’Enneàgon Ensemble que s’havia de dur a terme aquest dissabte 7 de maig, a les 20.30 h, s’ajorna per indisposició de la formació. Un concert que s’havia de realitzar en el marc de la Primavera Musical a Vistabella. El concert es recuperarà el diumenge 5 de juny a les 20 h. Pel que fa a les entrades, a tot aquell que hagi abonat el cost i no pugui venir a la nova data, se li reemborsaran els diners.

Un cicle que s’allargarà fins a l’11 de juny

La resta de concerts de la cinquena Primavera Musical a Vistabella es mantenen segons la programació inicial. Per als amants de la música medieval, no us podeu perdre el conjunt ‘Locus Desperatus’, el 21 de maig. Amb el programa ‘Sentì un gran romore’ posaran en escena la música de Niccolò da Perugia, un dels exponents més prolífics, juntament amb Francesco Landini, de la polifonia cultivada a Florència el segle XIV.

En el penúltim concert, el Cor Francesc Valls ens descobrirà la polifonia hispànica del s XVI. Un conjunt dirigit per Pere Lluís Biosca que fa prop de 20 anys que interpreten composicions religioses de tots els temps, així com obres inèdites conservades als arxius capitulars. Un concert que comptarà amb Josep Maria Martí tocant l’arxillaüt, el 28 de maig.

I per tancar la cinquena Primavera Musical a Vistabella, avançarem en el temps per gaudir d’un pop d’autor. La cantautora Magalí Sare presentarà el seu segon disc ‘Esponja’, l’11 de juny. Un treball ple de confessions que s’ha inspirat a partir de les dones de la seva família: la mare, la germana, la neboda i ella mateixa. En clau musical, oferirà una barreja entre el fons clàssic, el jazz i la música tradicional, amb pinzellades de producció moderna. En aquesta ocasió, l’escenari de l’espectacle serà l’exterior de l’església, com a final de festa.

Les entrades es poden adquirir a través de www.primaveramusicalvistabella.cat.

Redacció