.

.

TOTS 21

La presentació s’ha dut a terme a l’estand de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF), ubicat al Reial Club Tennis Barcelona-1899. Foto: Cedida

El Club Tennis Tarragona ha aprofitat la celebració del torneig Comte de Godó per presentar la 4a edició de la Red Cup BMW Oliva Motor, la prova del circuit mundial juvenil que es disputarà a les pistes del club tarragoní del 14 al 22 de maig.

La presentació s’ha dut a terme a l’estand de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF), ubicat al Reial Club Tennis Barcelona-1899 durant el torneig Barcelona Open Banc Sabadell. Ha comptat amb la presència del President de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo; la representant territorial de l’Esport al Camp de Tarragona, Carmina Blay; el president del Club Tennis Tarragona, Pere Lluís Bergadà, i el seu gerent David Alonso.

Segons ha explicat Bergadà, “reunirem tenistes de 30 països diferents, un fet important per la promoció del nostre territori. Esperem augmentar el nivell en el futur”.

El torneig, reservat a jugadors i jugadores de fins a 18 anys, es jugarà en categoria masculina i femenina. 32 participants afrontaran la fase prèvia –els dies 14 i 15 de maig- i 32 més el quadre final en individuals. En dobles competiran 16 parelles.

Redacció