.

.

TOTS 21

Imatge de marca de Tarragona 2017

Imatge de marca de Tarragona 2017

El Comitè Olímpic Espanyol ha afirmat avui que la clebració dels Jocs Mediterranis a Tarragona l’any 2017 “corren perill”.

El COE hagi reconegut que la situació econòmica i política actual amenaça la celebració dels Jocs de i no es descarta “prendre decisions de forma immediata, si fos necessari”.

Segons ha difós l’agència EFE, “l’executiva del COE està vigilant de molt a prop què està passant, perquè la situació és seriosa, greu i amenaça la celebració dels Jocs. Si fos necessari es prendran decisions de forma immediata”, ha dit Víctor Sánchez, secretari general del COE.

Sánchez ha explicat aquest dimecres a l’Assemblea general del COE, que “Tarragona està passant per dificultats econòmiques’ i té un ‘dèficit de 9 milions d’euros en el pressupost operatiu” dels Jocs.

“No ha aconseguit els ingressos de patrocini que estaven previstos. Els que entren ho fan amb escassa aportació, malgrat haver estat declarat esdeveniment d’especial interès. Tenim un govern en funcions i no sabem què passarà en el futur”, ha afegit.

Segons la seva exposició, encara falten per construir dos equipaments, que han patit retards, el Palau d’Esports a l’anella mediterrània i la piscina de 50 metres que es vol construir també en aquesta zona.

Sánchez també ha exposat que encara s’està construint el complex Sant Jordi i les obres d’actualització a l’estadi d’atletisme i el camp de futbol del Nàstic, que acollirà la cerimònies d’inauguració i clausura.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, compareix a les cinc de la tarda per aclarir les informacions.