.

.

TOTS 21

Per participar en el sorteig, cal comprar en els establiments adherits a la campanya de nadal del Comerç Local de Riudoms i omplir una butlleta per cada 5 euros de compra.

El proper dia 31 de desembre, cap a les 13.30 hores, l’Home del Nassos serà l’encarregat derealitzar el sorteig de la cistella de Nadal del Comerç de Riudoms. El sorteig es farà a la plaça de l’Església i l’afortunat o afortunada s’endurà una impressionant cistella de Nadal composta pels obsequis de 53 establiments comercials de Riudoms.

L’exposició dels obsequis productes i vals de regal de la cistella és tan gran que ocupa tot l’espai d’accés a la Cisterna Vella i el guanyador o guanyadora farà bé de venir amb una o dues furgonetes per carregar amb el seu premi.

Cal aprofitar aquests darrers dies per comprar al comerç local i ampliar les possibilitats de guanyar la cistella. Per participar en el sorteig d’aquesta mega-cistella, cal comprar en els establiments adherits a la campanya de nadal del Comerç Local de Riudoms i omplir una butlleta per cada 5 euros de compra. Com més butlletes entrin a l’urna del sorteig, més possibilitats de guanyar.

Premis per als assistents al sorteig

Enguany, també se sortejaran 4 premis sorpresa per als assistents al sorteig. Els organitzadors han previst que les persones que vinguin a la plaça de l’Església puguin participar en un sorteig previ. Per participar hauran de recollir un número del sorteig a la mateixa plaça.