.

La bona arrencada dels tarragonins no ha pogut frenar el Lucentum

El Serrallo ha acollit avui el darrer partit de l’any, coincidint també amb la finalització de la primera volta del campionat. La visita del colíder de la categoria, Lucentum Alacant, feia preveure un partit molt difícil. Berni Álvarez recuperava Orion, i José González debutava amb la samarreta blava. El CBT ha plantat cara durant 20 minuts; després, la qualitat dels jugadors alacantins ha fet decantar la balança al seu favor (71 – 89).

El CBT ha començat els primers deu minuts conscient que davant tenia un dels millors equips de la lliga. És per això que el seu inici ha estat caut però amb determinació. Així ho demostra el fet que ha portat la iniciativa en el marcador fins el darrer minut del primer quart, quan Lucentum ha imposat la seva llei. Abans, els homes de Berni havien demostrat que podien lluitar pel partit. Salim estrenava l’anotació blava des de la línia de 3, però la gran arma que ha trobat l’equip ha estat en el treball col·lectiu. Concentració en defensa per dominar en atac. El CBT ha trobat en un gran Ferran Torres, el millor del partit, el camí per mantenir els seus amb opcions. Amb un molt bon final de quart, amb quatre punts consecutius inclosos, ha deixat el marcador en 17 – 18.

Els blaus han iniciat el segon període de la mateixa manera que han acabat el primer, amb Ferran portant la iniciativa del seu equip i posant una diferència de 4 punts (24 – 20). Això ha despertat el alacantins, que no s’han deixat sorprendre més. Rejón ha agafat les regnes del seu equip, i Lucentum ha capgirat el marcador. El partit ha entrat en una fase de màxima igualtat, des del moment en que Xavi Hernández ha empatat, amb un triple, el partit a 27 punts. Els jugadors han marxat al descans amb un +2 favorable als visitants (31 – 33).

A la represa, Alacant ha posat la directa. Els blancs han començat a desplegar el seu joc i la qualitat dels seus jugadors s’ha imposat. El CBT s’ha mostrat més espès que en els anteriors 20 minuts, amb manca d’idees que portaven a la precipitació. Amb cinc minuts jugats, Lucentum ja obria una diferència de +12 (39 – 52). Just després, dos atacs del CBT, acabats en triples d’Orion i Diego, han portat a retallar diferències, però la resposta a l’altre costat de la pista ha estat la mateixa, amb Lucentum ampliant la renda fins als 13 punts (51 – 64).

El darrer quart ha esta un tràmit, en el que Lucentum ha intentat portar l’avantatge més enllà dels 22 punts per tal d’assegurar-se ser l’amfitrió de la Copa de LEB Plata. Tot i la gran diferència que ja mostraven a aquest punt els dos equips, el CBT no ha abaixat els braços i ha lluitat fins al final d’un partit que ha acabat amb un marcador de 71 – 89.