.

.

TOTS 21

Los Aurora

La segona edició del festival Tarragona Sona Flamenc se celebrarà la primera quinzena febrer. Lin Cortés, Cristina Aguilera i Los Aurora seran alguns dels principals noms destacats. La programació completa es presentarà properament.

El festival s’iniciarà amb una flashmob que estan organitzant els professors de flamenc de la ciutat i que tindrà lloc novament a la plaça Corsini el dissabte 1 de febrer. La coreografia de la mateixa ja està corrent per les xarxes socials.

A l’espera del tancament de la programació completa ja es coneixen els noms d’alguns dels principals artistes que participaran en el festival. En primer lloc, Lin Cortés, mestre de la fusió d’estils i punta de llança del nou flamenc actuarà a la Sala Zero. És un col·laborador de les principals figures de flamenc com Rosalia, Raimundo Amador o Rosario Flores. 

En segon lloc, la bailaora Cristina Aguilera, que presentarà el seu espectacle al tablao flamenc de La Herrería. En aquest espai també es podrà veure actuar el granadí Adrián Sánchez, que actuarà al costat de la ballarina tarragonina Adelaida Guerrero. Els creadors locals Jesús Blanco i Gerard Marsal tornaran a presentar el seu espectacle Kintsugi al Teatre El Magatzem, després d’haver exhaurit entrades a la Sala Trono les passades festes de Santa Tecla.

També es podrà gaudir en el mateix espai de la innovadora proposta de la ballarina Vanesa Aibar amb el seu Liminal. Per finalitzar, destaca el grup Los Aurora que, sorgit del Taller de Músics, presenta una aventura musical que viatja per les cançons més populars de Manuel de Falla o Garcia Lorca, i que evoluciona cap a llenguatges que transgredeixen les sonoritats tradicionals i explora la fusió amb altres estètiques.

Aquest dimecres ja estaran disponibles les entrades per a tots els espectacles.

 

Cristina Aguilera