TOTS 21

 L’equip de vela accessible del Club Nàutic Cambrils guanya el Subcampionat de Catalunya Special Olympics a Blanes


L’equip de vela accessible del Club Nàutic Cambrils guanya el Subcampionat de Catalunya Special Olympics a Blanes

L’equip Club Nàutic Cambrils-Club Esportiu Alba de Reusva participar aquest passat dissabte al Campionat de Catalunya Special Olympics organitzat pel Club Nàutic de Blanes. L’equip, format enguany, no podia estrenar-se millor en la competició i després d’una jornadaamb unes duríssimes condicions de venti amb ratxes de més de 20 nusos amb forta onada, tornava a terra en segona posició.

En el Campionat de Catalunya Special Olympics, que compta amb el suport de la Federació Catalana de Vela i la Federació ACELL, hi han pres part6 tripulacions de tot Catalunya. La tripulaciódel Club Nàutic Cambrilsestàformada per sis regatistes i navega amb raquero. Després de l’experiènciahanvist recompensat el treball de mesos d’esforç i d’aprenentatge. L’equip del CNCB de vela accessible és possible gràcies a la col·laboració amb la Fundació Cruyff, la Fundació Obra Social La Caixa i el Club Esportiu Alba de Reus.

Un projecte que ha agafat embranzida i que vol tenir continuïtat al llarg de l’estiu treballant de formar conjunta amb diferents batejos en família i noves sessions de vela inclusiva. Per aquest motiu,els regatistes reprendran els entrenaments al setembre i ja preparen una regata de cara la tardor al CNCB. Extensa participació a l’Open Day de la Fundació Cruyff. Precisament divendres passat el Club Nàutic Cambrils va participar un any més a l’Open Day de la Fundació Cruyff. A les instal·lacions de la platja de la Mar Bella de Barcelonaiamb més de 700 nens i nenes, el CNCB hi va assistir amb elsimulador d’Optimist per a que tots aquells que volguessin poguessin viure les sensacions de navegar. Una jornada molt especial en laqual tots els assistents gaudeixen de la diversió de l’esport.