.

Un moment de la tradicional travessia al port tarragoní

Ahir, diumenge 24 de setembre, es va celebrar la 91a edició de la Travessia Nedant el Port de Tarragona, on el Club Natació Tàrraco va participar amb 44 nedadors inscrits, essent l’entitat esportiva que va aportar més participants.

El CN Tàrraco va mostrar el seu potencial pujant 12 vegades al podi. Així, a la travessia gran de 2 km, la nedadora del CN Tàrraco, Sabina Martínez es va proclamar guanyadora de la classificació general amb un magnífic temps de 22.32.95.

A les diferents categories, Pau Sumoy va quedar primer classificat de la categoria infantil, Alba González i Júlia Heredia primera i tercera de la categoria Junior, Adrià Prades tercer absolut masculí i Flor Rocha i Sandra Yurami segona i tercera a la categoria absoluta femenina.

A les categories màsters Claustre Duran i Rosa Ayxendri van aconseguir la primera i segona posició de la categoria C femenina i Albert Bové va quedar tercer de la categoria B masculina.Per la seva banda, a la travessia petita d’un kilòmetre de recorregut, cal destacar les terceres posicions a la categoria benjamí de Lucia Gonzalez i Lautaro Sparano.

El Reial Club Nàutic és l’entitat organitzadora d’aquesta travessia històrica que s’organitza des del any 1925 on el Club Natació Tàrraco és col·laborador juntament amb el Port de Tarragona, Marina Port Tàrraco i l’Ajuntament i Diputació de Tarragona.