.

Josep M. Rosell i Miguel Caro. Foto: Cedida

Els nedadors d’aigües obertes del CN Tàrraco Josep Ma Rosell i Miguel Caro han participat a la 7a edició de la MOROCCO SWIM TREK “Sahara”, que va tenir lloc del 29 de novembre al 4 de desembre de 2022 a la llacuna de Dakhla al Marroc, on es van proclamar campions i van quedar en primer lloc de les seves respectives categories.

Josep Ma Rosell va guanyar en la categoria sense neopré amb un temps de 7h 27min 58seg). Per la seva banda, Miguel Caro Van der Poel va quedar segon de la general (7h 35min 08seg) i primer de la categoria amb neoprè.

“Una experiència única, no només des del punt de vista dels resultats aconseguits, en un entorn inigualable, envoltats de les dunes del desert, amb un increïble tracte i organització de l’esdeveniment” són les paraules dels dos nedadors del Club Natació Tàrraco, que sens dubte, tornaran a repetir l’experiència en aquest esdeveniment l’any que ve.

La MOROCCO SWIM TREK és una competició internacional de natació en aigües obertes, oberta a nedadors aficionats i professionals. Aquesta travessa està formada per 4 etapes, cadascuna amb un quilometratge diferent, la major part d’aquestes etapes es fan en línia recta, i el guanyador és qui aconsegueix fer el total de les 4 etapes en el menor temps possible:

Destacar també a Joan Carles Adell, nedador del CN Cambrils, que també va aconseguir un gran resultat, quedant quart de la general i segon de la categoria sense neoprè (7h 42seg 36seg).