.

El porter local, Franki Borràs, va ser expulsat amb substitució al segon quart

El CN Tàrraco va caure derrotat per 8-16 davant el CN Caldes en l’onzena jornada del Campionat de Lliga de 2a divisió. Tot i el mal joc dels locals en els dos primers períodes, el marcador va estar equilibrat entre ambdós conjunts fins que el porter local va ser expulsat amb substitució al minut cinc del segon quart, una acció que va condicionar la resta del partit ja que els tarragonins van haver de terminar el partit amb un jugador de camp a la porteria.

El CN Caldes va aprofitar aquesta circumstància per aconseguir un clar avantatge entre el segon i el tercer períodes que els locals ja no van poder retallar tot i la clara millora en el joc que van portar a terme en la segona meitat del partit, amb bones accions ofensives i una gran defensa. La propera jornada els tarragonins reben al CN Hospitalet B.

CN Tàrraco (8): Franki Borràs, Israel Álvarez, Aitor Alejandre, Jose Javier Montón (2), V. Serrano (1), Álex Morató (1), Juanca Bermejo, Héctor Zamora, Pere Bellido (2), D, Sañudo, Sergio Bermejo (1) i David Muras (1). Entrenador: Jordi Figueras

CN Caldes (16): M. Lujan, R. Sánchez, F. Gay, C. Ariel (4), A. Velasco (2), S. Rodilla, R. Armengou (1), R. López, J. García (4), A. Barbero (3), A. Lacarra (2) i P. Chinchilla. Entrenador: J. Pérez Grau

Parcials: 1-3, 1-4, 1-7 i 5-2.

Àrbitres: Fuentes Flores i Paredes Rubio.