.

Imatge del partit cedida pel CN Tarraco

El CN Tàrraco va caure derrotat per 12-15 davant el CW Anglès en la 10a jornada de la Lliga Catalana de 2a divisió. Després de dos quarts igualats en els que els tarragonins no van poder aturar les jugades en atac amb doble boia de l’equip visitant, l’Anglès es va distanciar al marcador en un tercer període ple d’incidents que van descentrar els jugadors locals. El Tàrraco va reaccionar massa tard, a la recta final del partit, amb quatre gols en tres minuts després de jugar durant quatre minuts en inferioritat numèrica. L’Anglès es va emportar els dos punts en un partit que va acabar amb sis jugadors expulsats definitivament del partit, quatre del conjunt de Tarragona i dos jugadors gironins, i cinc penals assenyalats en contra dels locals. La propera jornada el CN Tàrraco rebrà al CN Caldes.

CN Tàrraco (12): Franki Borràs, Israel Álvarez (2), Aitor Alejandre (1), Jose Javier Montón (2), V. Serrano, Alex Morató (1), Juanca Bermejo, Javier Álvarez (3), Pere Bellido (1), Daniel Sañudo (1), Sergio Bermejo i David Muras (1). Entrenador: Jordi Figueras.

CW Anglès (15): M. Zamora, E. Bosch, E. Pont (3), D. Castañea, X. Burch (5), X. Comajoan (4), A. Pont, M. Castanyer (3), G. Ema i A. Comajoan. Entrenador: D. Rodríguez.

Àrbitres: D. Gómez i C. Monterde.

Parcials: 3-3, 4-7, 1-3 i 4-2.