.

.

TOTS 21

Imatge d’arxiu de les instal·lacioons del CN Reus Ploms.

La junta directiva del CN Reus Ploms, presidida per un Isidre Guinjoan que acaba enguany el seu mandat, va presentar ahir en una assemblea que va reunir prop d’una cinquantena de socis (dels prop de 1.200 que té en l’actualitat) el projecte que ha de servir per reflotar l’entitat i que va ser qualificat «d’il·lusionant» per diverses fonts consultades per Tots21. El nodus que ha de permetre gairebé reduir a zero els 2,3 milions d’euros de dèficit que arrossega aquest club històric de la ciutat passa per un acord de cessió o venda de part de les seves instal·lacions (en essència la compresa entre la cruïlla de l’avinguda de Marià Fortuny i la de Tarragona, on es troben les pistes de tennis i de padel) que estaria a punt de ser lligat i que suposaria ingressar prop de dos milions d’euros a les arques plomistes.

Pendent de serrells que impliquen tambe ajustar les previsions d’utilització de l’espai dels futurs inversors amb el planejament urbanístic vigent, el segon pas seria el d’iniciar un pla de millora de les instal·lacions que es podria endegar l’any vinent i que preveu injectar 5 milions d’euros en un període d’entre 10 i 15 anys. El full de ruta va ser presentat davant l’assemblea per una empresa de gestió esportiva amb experiència a part de les instal·lacions municipals de Barcelona. Entre els aspectes mes destacats s’hi troba no només la millora sinó també la climatitzacio de la piscina de 50 metres, que passaria així a poder ser utilitzada durant tot l’any, i que està vinculada a l’ús d’energies renovables i la financiació que es podria assolir per aquesta aposta estratègica.

L’assemblea també va serir per presentar el pressupost de l’entitat per l’any vinent que puja a 1 milió d’euros i amb el manteniment de les quotes.

J.S.