TARRAGONA 21

Inici d'obres al club esportiu de Salou. Foto: Cedida

Inici d’obres al Club Tennis Salou. Foto: Cedida

El Club Tennis Salou ha començat les seves tasques de remodelació. El Club ampliarà les seves instal·lacions fins als 28.000 metres quadrats, consolidant-se com una de les zones amb major oferta esportiva, lúdica i de salut de la costa Daurada. Es preveu que les obres hagin acabat el proper mes de març quan s’espera poder obrir les noves 10 pistes de pàdel i les 10 més de tennis.

La resta d’instal·lacions del nou edifici s’acabaran al juny del 2016 quan s’acabarà la sala de fitness amb tres sales de classe dirigides. El centre també comptarà amb una piscina climatizada.

Durant aquest mesos de reformes, el club continuarà obert als socis amb l’oferta d’esports de raqueta. «No podíem permetre’ns tancar totes les instal·lacions, s’ha de donar servei mínim als socis que porten anys gaudint amb nosaltres i que volen continuar amb la pràctica del tennis i el pàdel al nostre club» , explica el gerent del club Natxo Jacob.

També s’ha aprofitat l’inici de les obres per canviar la imatge corporativa del club on s’ha reflexat la imatge de «fitness&wellness».