.

.

TOTS 21

La iniciativa compta amb la col·laboració de la Fundació Johan Cruyff i l’apadrinament de l’extennista Àlex Corretja. Foto: Tennis Monterols

El passat dissabte 8 d’octubre es van iniciar a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols els entrenaments de la primera Escola de Tennis Adaptat de la demarcació de Tarragona amb la col·laboració de la Fundació Johan Cruyff i l’apadrinament de l’extennista Àlex Corretja.

Així, cinc nens i nenes van participar en aquesta jornada inaugural de l’escola on van poder descobrir les bases del tennis adaptat. A partir del 14 d’octubre es posarà en marxa l’escola amb Joel Montaña com a responsable. Els nens i nenes, d’entre 6 i 18 anys que vagin amb cadira de rodes o tinguin problemes de mobilitat, faran una classe cada divendres a la tarda.

David Cortés, president del Club Tennis Reus Monterols s’ha mostrat molt satisfet per l’inici d’aquesta iniciativa, ja que “configura el nostre club com el referent a la demarcació que aposta per la inclusió social i la pràctica esportiva per a persones amb discapacitat física”.

La Fundació Cruyff és una entitat fundada pel futbolista i entrenador holandès Johan Cruyff amb l’objectiu de brindar noves oportunitats a nens i nenes amb discapacitats i diversitat funcional i fer-los partícips activament de l’esport, organitzant i col·laborant amb entitats esportives per ampliar l’oferta d’esports adaptats.

Per això, la Fundació Cruyff i el Club Tennis Reus Monterols han signat un acord per la creació d’aquesta nova escola de tennis adaptat. Aquesta es convertirà en la primera de la demarcació de Tarragona i la segona de tota Catalunya després del Real Club de Polo de Barcelona.

Redacció