.

.

TOTS 21

Imatge de l’Assemblea General Ordinària de socis de dissabte, la darrera de l’actual president Jordi Compte i la seva Junta Directiva. Foto: Cedida

El passat dissabte 19 de març el Club Tennis Reus Monterols va celebrar l’Assemblea General Ordinària de socis, la darrera de l’actual president Jordi Compte i la seva Junta Directiva. Després de dues legislatures consecutives, no es presentaran a la reelecció.

Així doncs, actualment, el club reusenc es troba en període electoral després que ahir es proclamés la Junta Electoral. Tot i això, l’activitat al Club continua de forma habitual i ara s’està disputant el Torneig Pre World Tennis Tour Ciutat de Reus on jugadors que aspiren a disputar el torneig internacional World Tennis Tour Autolica Mercedes Benz que es juga del 4 al 10 d’abril.

El termini de presentació de candidatures a president i junta directiva del Club Tennis Reus Monterols finalitza el pròxim 28 de març i, en el cas que hi hagi dues o més candidatures, les eleccions se celebraran el 23 d’abril de 2022.

Redacció