.

.

TOTS 21

Imatge de l’expedició cambrilenca. Foto: Cedida

Molta emoció durant el Campionat de Catalunya d’Optimist per equips celebrat al Grup d’Esports Nàutics Roses aquest cap de setmana. Els dos equips de regatistes del Club Nàutic Cambrils han signat una gran actuació fent-se amb els títols de Subcampions de Catalunya i amb el bronze de la competició.

L’equip de Cambrils que va lluitar pel Campionat contra El Masnou estava format per Dario Alvaredo, Albert Gimeno, Pepe Peñaranda, Félix Ramos i Àlvar Vila. Per la seva banda, l’equip cambrilenc que es va disputar el tercer lloc també contra El Masnou el formaven Joan Domingo, Joan Fargas, Miguel Garcia, Irene Isasa i Iker Múgica.

Han estat dos dies de regates en les quals els components del Club Nàutic Cambrils han fet un molt bon paper. En total han estat 55 proves de 5 minuts cadascuna i amb enfrontaments directes. Les proves finalitzaven diumenge a primera i hora i tot seguit es celebrava la final i l’enfrontament entre els tercers i quarts.

El Campionat acabava amb l’entrega de premis i amb un pòdium amb la presència de deu regatistes del Club Nàutic Cambrils. Els equips, acompanyats pels seus entrenadors Leandre Garcia i Oriol Oliva, tornaven satisfets amb la seva feina i esforç realitzats.

Redacció