.

.

TOTS 21

Imatge del Campionat d'Aragó de Motos d'aigua. Foto: Cedida

Imatge del Campionat d’Aragó de Motos d’aigua. Foto: Cedida

El Club Nàutic Cambrils ha acollit aquest diumenge 29 de maig el Campeonato de Aragón de Motos de Agua 2016, organitzat pel Club Náutico de Zaragoza. Es tractava de la primera de les 4 proves que formen el Campionat i s’ha celebrat a la platja del Regueral durant tot el matí.

12 han estat els pilots participants en la 1a prova del Campeonato de Aragón de Motos de Agua 2016. Vinguts d’Aragó, Catalunya i un de Toledo, els pilots han posat tota la seva tècnica en la competició, marcada pel mestral. Amb tot, han pogut realitzar tres mànegues en F1 i F2 i dues en F2 promo.

Finalment es feia l’entrega de premis davant del Barlovento passats dos quarts de tres de la tarda. Juan Quilez, president del Club Náutico de Zaragoza, agraïa en primer lloc el suport del Club Nàutic Cambrils alhora d’organitzar la prova. Seguidament es donaven els premis. El guanyador en F2 promo ha estat José Navarro, de Saragossa. En F2 Raul Lahuerta, de Casp i en F1 Juan Aloguin de Saragossa. Aquests dos últims estan disputant també el Campionat Nacional i participaran el proper mes en el campionat del Món, que es celebra a Dènia.
El Campeonato de Aragón de Motos de Agua 2016 acabarà el mes d’octubre.