.

.

TOTS 21

La nova web està operativa des del passat dia 3. Cedida.

La nova web està operativa des del passat dia 3. Cedida.

El nou portal web de La Pobla de Mafumet ja es troba en marxa. Des del passat 3 de novembre, el Club Futbol Pobla de Mafumet estrena un web absolutament reformat i adaptat a la avantguarda virtual dels nous temps amb finestres flotants i la imatge i textos breus com a protagonistes. A la pàgina d’inici, s’inclouen els desplegables els pròxims partits del primer equip, les inscripcions del futbol base i l’abonament de socis 2022-2023 amb les darreres novetats i notícies del club. Destaca sobretot la imatge principal amb l’entrada principal el titular en forma flotant.

A la part superior del web les diverses seccions disponibles: El Club, els nostres equips, notícies, patrocinadors i el portal de contacte. A més, les icones que serveixen com a drecera directe a totes les nostres xarxes socials: Facebook, Instagram i Twitter.

Si continuem navegant en el portal web principal, a la part inferior trobarem l’últim enfrontament del primer equip i els propers partits del Club de Futbol Pobla de Mafumet, amb els partits a casa amb la venda d’entrades disponibles. Encara més a sota, hi trobem la classificació de Tercera Federació amb la posició a la taula, clubs, i balanç. A la dreta, disponible les darreres notícies i el línia cronològica del compte de Twitter. Si seguim el desplegament de totes les notícies relacionades que van actualitzant-se a mesura que arriben noves notícies del club i conèixer-ne totes les noves actualitzacions.

De fet, la finestra “equips” permet consultar tots els equips de futbol base del CF Pobla Mafumet des de Babys fins arribar a la Pobla A. A destacar, la categoria de patrocinadors amb la imatge gràfica i els portals web de tots els espònsors del club. Finalment, la pàgina de contacte compta amb tot el full d’informació amb els diferents canals d’informació del club a més d’un formulari de contacte per, qui ho desitgi poder fer la petició que s’escaigui.

El nou portal web ja es troba disponible per la seva consulta amb l’adreça https://www.cfpoblademafumet.cat/.