.

.

TOTS 21

El pòdium de la final absoluta masculina de Surfski SS1 amb Jordi Borràs (or), Jordi Ramon Sumoy (plata) i Vicenç Roure (bronze). L’equip ha finalitzat primer en la classificació general per punts. Fotos: Cedides

L’equip del Club de Vela Platja Llarga ha mostrat novament la seva qualitat a la 1a etapa de la Copa Catalana de Caiac de Mar celebrada a Vilanova i la Geltrú aquest cat cap de setmana. Han aconseguit fer un ple al pòdium de la final absoluta masculina de Surfski SS1 amb Jordi Borràs (or), Jordi Ramon Sumoy (plata) i Vicenç Roure (bronze) a la final de 19 Km disputades amb absoluta downwind amb vent i onades favorables.

També s’ha aconseguit uns grans resultats a la modalitat d’iniciació on Miquel Nadal Bigorra s’ha imposat a la final de 8km i a la modalitat mixte absoluta SS2 on la parella de pare i filla, Gabi Ferran i Alexandra Ferran Savin ha quedat primera.

La resta de components de l’equip han fet un molt bon paper quedant Dani Martin, Jordi García, Josep Enric Rovira i Guillem Borràs en setena, vuitena, novena i desena posició de la final absoluta masculina de Surfski SS1. Per la seva banda, Júlia Borràs ha finalitzat quarta a la final femenina d’iniciació Surfski SS1.

L’equip ha finalitzat primer en la classificació general per punts per davant del Pagaia Club Caiac i el Club Piragüisme de Barcelona.

Redacció