.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu d'una de les jornades de Novel·la Negra d'Altafulla. Foto: Cedida

Imatge d’arxiu d’una de les jornades de Novel·la Negra d’Altafulla. Foto: Cedida

Després d’una trajectòria de ja cinc anys organitzant Jornades de Novel·la Negra, el Club de Novel·la Negra d’Altafulla presenta la primera “Setmana Negra” d’Altafulla. Tres dies on els llibres, els autors i el cinema negre ofereixen a qui conegui o tingui curiositat pel gènere, una bona oportunitat per apropar-se. El tret de sortida el donarà un dels autors més estimats pel club, l’escriptor tarragoní Jordi Ledesma, que presentarà la seva nova novel.la “Lo que nos queda de la muerte” el proper 17 de Novembre a les 19:30 a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

En col·laboració amb el Cineclub Altafulla Link, el 18 de Novembre hi haurà sessió de Cinema Negre a les 20:30 hores a La Violeta. La pel·lícula “Headhunters” està basada en la novel.la de l’escriptor Jo Nesbo, un dels escriptors amb més projecció del panorama de novel·la negra mundial. Finalment, el 19 de Novembre, tindrà lloc la V Jornada de Novel.la Negra, amb una taula rodona amb l’escriptora i catedràtica Maria Antonia Huertas, qui presentarà la seva novel·la “Alterworld”; i l’escriptor Pere Cervantes, qui també presentarà el seu assaig “Internet Negro”.

L’organització anima a tota aquella persona aficionada a la literatura negra i també als curiosos de gaudir d’aquesta primera edició a Altafulla.