.

.

TOTS 21

Guanyadors del “Puntuable Infantil, Aleví i Benjamí” del Club Costa Daurada. Foto: Cedida

Guanyadors del “Puntuable Infantil, Aleví i Benjamí” del Club Costa Daurada. Foto: Cedida

El dissabte 4 de juny Club de Golf Costa Daurada va acollir l’última prova puntuable per al Campionat d’Espanya Infantil, Aleví i Benjamí que se celebrarà del 27 al 29 de juny a La Manga Club. En aquesta última prova van participar un total de 72 jugadors: 29 infantils (17 nois i 12 noies), 23 Alevins (17 nois i 6 noies) i finalment els més joves del torneig, els Benjamins amb 20 jugadors (12 nens i 8 nenes) . La modalitat de joc va ser individual Stroke Play a 18 forats per a infantils i alevins, i a 9 forats per als benjamins, sent les sortides pel tee 1 a partir de les 12:00 hores.

La competició va ser molt renyida, però els jugadors locals van ser protagonistes en totes les categories. Es va premiar al primer classificat handicap i scratch de cada categoria, tant masculina com femenina. Ignacio Aznárez (-3) i Marta Cañado (-2) van ser guanyadors handicap i Max Mesquita (79) i Alicia Martínez (80) es van adjudicar l’scratx en categoria Infantil. En categoria handicap Aleví els guanyadors van ser Guillermo Albacar (-1) i Carlota Bardají (-5), mentre que a Scratch els primers classificats van ser Jorge Berea (85) i Anna Ymbern (85). Finalment en categoria Benjamí els campions handicap van ser Ignacio Berea (-6) i Marina Mitjans (-5) i en scratch Pablo García (43) i Anna Cañado (44).

El lliurament de premis va tenir lloc a les 20:00 hores dirigida per Juan Carlos Campillo i Emilio Cuartero (Delegats Juvenils del Club), Montserrat Rocamora (Àrbitre) i Javier Barbero (Gerent del Club).