TOTS 21

Cartell promocional de l’espectacle ‘TODO (LO)CURA’ de Circ Raluy Legacy. 

Després de tres mesos de confinament al parc Sant Jordi de Reus, el Circ Raluy Legacy es retrobarà amb el públic el 2 de juliol amb el nou espectacle ‘TODO (LO)CURA’. En el nou xou, la família Raluy es reinventa i presenta un espectacle «optimista, amb humor i números de risc que no deixaran indiferent a ningú», segons ha avançat en un comunicat. Les funcions estaran sotmeses a les mesures de seguretat per la covid-19. «Ara més que mai hem estat conscients que sense el públic no som res i res és possible. Aquest retrobament representa molt per a nosaltres», assenyala Louisa Raluy, codirectora del Circ Raluy Legacy. L’espectacle es podrà veure a Reus entre el 2 i el 12 de juliol.

Aquest mes de juny estava prevista l’estrena d’un nou espectacle, però donada la situació actual no ha estat possible gestionar els visats dels artistes internacionals que havien d’incorporar-se, ni conviure ni assajar amb altres artistes. La nova producció és 100% familiar i garanteix números aeris de risc i equilibris impossibles. Tot plegat, amb un caire d’humor i «la dosi d’optimisme que tots necessitem en aquests dies».

El nou espectacle durarà una hora i mitja, i no inclourà descans per tal d’evitar el contacte entre el públic. Tot l’equip del circ portarà mascareta i ha rebut formació en els protocols que cal aplicar. Després de cada funció s’higienitzaran les graderies i les zones comunes, i durant la funció es mantindrà la distància de dos metres entre famílies.

L’espectacle s’estrena a Reus com a agraïment a la ciutat que ha acollit el circ durant els mesos de confinament. A més, Circ Raluy Legacy farà una funció gratuïta dirigida al col·lectiu sanitari com a agraïment a la seva tasca durant la pandèmia. Les entrades ja es poden adquirir a la web de la companyia o a les taquilles.

Redacció