.

.

TOTS 21

Instant d''Història de la meva mort' d'Albert Serra

Instant d''Història de la meva mort' d'Albert Serra

El Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona (D’A) arriba per primer cop a Tarragona, de la mà de la Fundació Catalunya La Pedrera i l’Associació de Cultura Anima’t. Del 27 a l’11 de maig, i paral·lelament a la celebració del festival a Barcelona, l’Auditori de la Diputació de Tarragona acollirà una mosta dels títols més destacats del Catàleg de Cinema d’Autor 2013-2014, alguns dels quals comptaran amb la presència dels seus directors.

Concretament, el D’A permetrà veure Història de la meva mort (Lleopard d’Or al Festival Internacional de Locarno), d’Albert Serra, que serà l’encarregada de donar el tret de sortida aquest diumenge, 27 d’abril, a dos quarts de 8 de la tarda a l’Auditori Tarragona. Història de la meva mort pren el nom de l’autobiografia de Giacomo Casanova, publicada el 1825, i el director agafa el punt de partida de la història per viatjar entre els segles XVIII i XIX, a través de dues figures mítiques: Casanova i Dràcula.

Les pel·lícules del D’A

Seguiran la programació Bullhead (Nominada als Òscar com a millor pel·lícula de parla no anglesa i nomanida als Cèsar com a millor pel·lícula estrangera), del belga Michael R. Roskman; La plaga (Premi Gaudí a la millor pel·lícula, direcció, guió i muntatge), de Neus Ballús i Otel·lo (Premi a la Millor Pel·lícula Europea i Millor Actriu a The European Independent Film Festival), de Hammudi Al Rahmoun Font.

Entre els directors que seran a Tarragona, cal comptar amb la presència de Neus Ballús (8 de maig) i Hammudi Al Rahmoun Font (11 de maig). El cicle D’A és possible gràcies a la col·laboració entre la Fundació Catalunya La Pedrera, Anima’t, la Diputació de Tarragona i NOUCinemart.

Per accedir a les sessions, les entrades tenen un preu de 5 euros, tot i que es pot accedir a 2×1 amb el carnet d’estudiant de la URV i de l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona.