.

.

TOTS 21

Un cop finalitzada la Festa Major, durant aquest mes d’agost continua el cicle d’activitats “Fem Estiu, Fem Constantí” amb diverses activitats culturals que s’allargaran fins el divendres 2 de setembre.

Aquest divendres 5 d’agost tindrà lloc una sortida a l’Observatori del Garraf per participar d’una activitat d’observació astronòmica, que permetrà conèixer el cel, els principals astres i les constel·lacions. El desplaçament es farà en autobús, amb sortida des de la plaça de les Escoles Velles de Constantí.

Els dies 12 i 29 d’agost es faran sessions de cinema familiar a la fresca amb la projecció de les pel·lícules “A todo tren” i “Raya y el último dragón”. Les pel·lícules es podran veure a la plaça de les Escoles Velles, a les 22 hores.

I el divendres 26 d’agost tindrà lloc un recital d’havaneres amb el grup Olla Barrejada, també a la plaça de les Escoles Velles. Format a la Secuiita l’any 1983, Olla Barrejada és el grup d’havaneres més antic de la demarcació de Tarragona.

Els actes del cicle «Fem Estiu, Fem Constantí» finalitzaran el divendres 2 de setembre amb un recital de poesia a càrrec de l’Associació Literària de Constantí, que comptarà amb l’acompanyament musical de l’Escola Municipal de Música «Rafel Gibert Recasens».

D’altra banda, durant el mes d’agost també continuaran a la Biblioteca Municipal les activitats «A l’estiu…fem Biblioteca» que van des de contes, activitats i manualitats per escoltar i jugar amb els llibres.

Redacció