.

Una imatge del partit del Futbol Sala Torredembarra. Foto: Cedida

Aquest passat diumenge el primer equip del Club de Futbol Sala Torredembarra va guanyar per 4-2 al sisè classificat de Divisió d’Honor, l’Hospitalet de l’Infant.

L’equip arribava amb un gran plantejament tàctic ja que sabien que era un partit vital contra un rival que està més amunt a la classificació però que podia ser assequible per tal de seguir sumant punts. Els torrencs no volien desaprofitar aquesta oportunitat, ja que en el partit d’anada els de la torre van perdre ja que van anar amb un equip plagat de baixes.

El partit començava de manera positiva amb el domini i la possessió de la pilota pels blanc-i-blaus que no van deixar esperar gaire per fer pujar el primer gol a l’electrònic mitjançant Adri Frutos, amb un xut ras des de fora l’àrea.

Els visitants van disposar de diverses ocasions durant la primera part, però es van trobar a una forta defensa i a un Dani Carrasco imparable. Va ser fruit d’un rebot en que els de Torredembarra van encaixar un gol en pròpia porta a dos minuts del descans.

A la segona part i amb les piles carregades els homes de Pere Martínez sabien que el partit estava sent seu i no se’ls hi podia escapar. Durant els primers 10 minuts de la segona part l’equip del Baix Gaià va sentir-se còmodes sobre la pista i va ser al minut 31 que després d’una gran jugada col·lectiva, Gerard Dengra tornava a ficar als de la Torre per davant.

Un minut més tard, Fouad tornava a marcar pels interessos blan-i-blaus i semblava deixar sentenciat el partit. Semblava, ja que els de l’Hospitalet reduïen distàncies a 5 minuts de finalitzar el matx. Va durar poc l’esperança de remuntada i Fouad de nou va marcar el quart gol i últim que va suposar una nova victòria a Divisió d’Honor.

Al finalitzar, el mateix Fouad, es mostrava satisfet tant per la seva pròpia actuació personal i la col·lectiva i comentava que “s’ha fet justícia al marcador amb el joc que s’ha vist a la pista”.

Ara mateix els torrencs es troben en setena posició, a mitja taula. Ara els de Torredembarra jugaran el seu pròxim partit de lliga d’aquí dues setmanes a casa del segon classificat, l’Agramunt. Abans però, demà dimarts 21 de febrer, jugaran a les 20h a casa del FutbolPax els quarts de final de la Copa Tarragona.