.

Invasió de camp al final del partit.

Els dos conjunts han fet el passadís a l’equip femení de la Fundació Base Reus, que ha aconsegut també l’ascens a Primera Catalana.

Prop d’una trentena d’aficionats granes han celebrat l’ascens davant l’estàtua del general Prim. Foto: Tots21

El CF Reddis ha aconseguit aquesta tarda l’ascens matemàtic a Primera Catalana guanyant 2-1 a la Canonja. El partit, que ha rendit homenatge a les campiones del Fundació Futbol Base amb passadís inclós per part de tots dos conjunts, ha acabat amb invasió del camp municipal per part dels aficionats. Es culminava de la millor manera possible una temporada pràcticament impecable i que dona solidesa al nou projecte futbolístic a llarg termini dissenyat, amb diferents actors, a la capital del Baix Camp.

Els locals, que necessitaven els tres punts per poder celebrar l’ascens a casa, s’han avançat al marcador al minut 17 gràcies a una centrada lateral de Jordi Estivill que Pablo, defensa visitant, acaba introduïnt en pròpia porteria. Pero els canongins han empatat de penal al minut 30 amb un gol estil panenka de Figo, que ha generat moments de tensió i pica-baralles entre els dos equips.

El resultat final s’ha establert al minut 75. Una centrada lateral era rematada al segon pal per Cubi. Al minut 84 una penal llençat per Nico ha estat aturat per Riki.

El fi de festadels membres del conjunt reusenc ha estat de traca. Fotos: Fundació Base Reus