.

Duel entre CF Pobla i CF Badalona dimecres 7 d'octubre del 2015. Foto: Xarxes Socials

Duel entre CF Pobla i CF Badalona dimecres 7 d’octubre del 2015. Foto: Xarxes Socials

El CF Pobla s’imposa de nou al CF Badalona per 1-0 en el temps de descompte. Els de la pobla fan un pas endavant per arribar a la fase autonòmica de la Copa Federació.

Si Alberto Varo va ser l’heroi grana fa tan sols un mes en duel contra el de Badalona, en aquesta ocasió ha estat Antonio Vela la salvació de l’equip.

Durant el primer temps el CF Badalona han mostrat la seva superioritat exercint una gran pressió en la defensa del filial del Nàstic.

La primera ocasió de gol arribava amb una rematada d’Ibon Gutiérrez al minut cinc del partit. Tot i que, les millors ocasions han arribat amb les jugades de Joan Grasa, un primer xut s’ha estavellat al pal i una rematada que ha sortit per sobre del travesser.

Les jugades de Pipo i Vela durant la segona part han estat brillants, que han posat a prova a marc Vito, el porter visitant. El CF Badalona han generat perill en diverses ocasions com han estat les jugades de Ponzio i Eugeni.

La tensió que generava la possibilitat d’un empat s’ha resolt en el minut 91 amb una nova jugada de Vela, un gol espectacular que entrat per l’escaire. El club grana podrà afrontar amb un lleuger avantatge la tornada a Badalona.

La propera cita de CF Pobla és aquest diumenge al camp CD Eldense per disputar el partit de lliga, que començarà a partir de les 17h.