.

Els visitants han donat la volta al partit en vuit minuts a la segona meitat. Foto: CF La Pobla

El CF Pobla de Mafumet ha perdut aquest diumenge per 1 a 2 davant la UE Sants en el novè partit de la segona fase de Tercera Divisió. El partit ha començat amb el domini dels pobletans, que han obert el marcador amb un gol de Jordi Avilés al minut 12. El Sants no ha tardat a reaccionar. Tan sols uns minuts més tard, el jugador visitant, Fabio, ha pogut marcar el gol de l’empat, però la seva rematada de cap ha sortit fora per ben poc. Al minut 20, Sergio Paz també ho ha pogut aconseguir, amb una altra rematada de cap.

Al minut 22, Karim ho intentava des del centre del camp, al veure al porter del Sants avançat, però la vaselina ha sortit per sobre el travesser.

L’ocasió més clara per al Sants, a la primera part, ha arribat al minut 43. En una jugada de córner, el porter Guillem ha evitat el gol de l’equip visitant.

A l’inici de la segona part, els dos equips han sortit amb la intenció d’aconseguir el gol. Tot i tenir diverses ocasions, els hi ha faltat encert.

Al minut 64, Iván García, del Sants, ha tingut l’acció més clara, tot i que finalment la pilota ha acabat sortint fora. I només, dos minuts més tard, Julián Fabio, des de la frontal i amb un fort xut, ha aconseguit l’1 a 1. I al minut 73, Gerard Batalla ha aconseguit l’1 a 2, amb una rematada de cap després d’un córner.

El CF Pobla de Mafumet, tot i lluitar fins al final no ha aconseguit empatar el partit. L’ocasió més clara dels últims minuts l’ha tingut Carlos Martínez, amb una rematada de cap que ha sortit fora.

L’entrenador del CF Pobla de Mafumet, Dani Vidal, ha afirmat que han estat poc contundents a nivell defensiu. “Volíem guanyar en l’últim partit a casa, però només hem estat bé durant 15 minuts”, ha conclòs.

El CF Pobla de Mafumet suma un total de 42 punts. El proper cap de setmana visitarà al Peralada.