.

Dani Vidal, nou entrenador del CF La Pobla, s’ha estrenat amb empat. Foto: Cedida

El CF Pobla de Mafumet ha empatat aquest migdia 1-1 contra la UE Castelldefels en el primer partit a casa de Dani Vidal com a nou entrenador. Al minut 26, una falta ocasionada per la UE Castelldefels, on s’ha lesionat el visitant Juanito, ha acabat amb un gol d’Ivan de la Peña, i en els últims minuts de la primera part, els visitants han intentat buscar el gol de l’empat, sense encert.

La segona part ha començat amb el mateix patró. Tot i que el Castelldefels intentava buscar l’empat, els pobletans són els que han tingut les ocasions més clares. Al minut 51, Karim ho intentava amb un xut que acabava sortint per sobre del travesser. Al minut 68, però, Aitor Serrano marcava el gol de l’empat, amb un xut des de fora de l’àrea.

En els darrers minuts de partit, el CF Pobla de Mafumet ha estat l’equip que ha tingut més ocasions, tot i que no ha pogut marcar el segon.

L’entrenador del CF Pobla de Mafumet, Dani Vidal, ha assegurat que està molt content amb el treball de l’equip. “Ens hem centrat en millorar l’aspecte defensiu, i ho hem aconseguit”, ha conclòs.

El CF Pobla de Mafumet segueix en novena posició amb un total de 8 punts.