.

.

TOTS 21

El projecte explora les sensacions que desperta la convivència amb una malaltia degenerativa a través de la bellesa del cavall. 

La Secció d’Art del CERAP inaugura divendres 4 de setembre, a les 19.30, l’exposició ‘Unheimlich’, de Carlos Olias. La mostra és un dels dos projectes guanyadors de la convocatòria que va realitzar la Secció d’Art al mes de març amb l’objectiu de trobar dos projectes expositius per als mesos de setembre i octubre de 2020. La convocatòria va rebre més d’una cinquantena de propostes de molta qualitat i d’arreu del món.

‘Unheimlich’ és un projecte fotogràfic de l’artista Carlos Olias, resident a Madrid. Aquest projecte explora les sensacions que desperta la convivència amb una malaltia degenerativa a través de la bellesa del cavall, una figura important en la vida de l’autor. Un seguit d’imatges en blanc i negre que, preses des del diagnòstic, construeixen un escenari en què «el sinistre» i «el bell» dialoguen conformant una analogia del dol.

La proposta es podrà veure durant tot el mes de setembre a la sala d’exposicions del CERAP. A més de l’exposició, el fotògraf impartirà un taller sobre fotollibre el dissabte 5 de setembre.

Redacció