TARRAGONA 21

El CF Reddis s’ha imposat per 1-3 al Centre d’Esports Constantí. Foto: Ajuntament

Aquest diumenge 27 de setembre s’ha celebrat la 19a edició del Memorial Agustí Solé de Futbol al Municipal La Coma. El CF Reddis s’ha imposat per 1-3 al Centre d’Esports Constantí en l’últim partit de pretemporada del conjunt constantinenc abans d’iniciar el campionat de lliga el pròxim diumenge 4 d’octubre a Segur de Calafell davant el Segur Atlètic. En aquest quart i últim amistós de pretemporada, el conjunt constantinenc rebia al Municipal La Coma a un equip de categoria superior i el conjunt reusenc va fer valer la seva superioritat sobre el terreny de joc, davant un Constantí que va mostrar una bona imatge.

Abans del partit, es va fer l’acte de presentació oficial de la plantilla de l’equip per a la temporada 2020-2021. El partit es va disputar amb la presència dels dos fills de l’Agustí Solé (fundador del club), Joan María Solé i Antonio Solé. Tots dos, ex-jugadors del club i membres del primer equip del CE Constantí en la seva fundació.

Uns 150 espectadors van assistir a l’encontre, passant els obligats controls que exigeix el protocol sanitari de la COVID-19.

Redacció