.

.

TOTS 21

Els equips, que s’han adquirit en col·laboració entre els departaments municipals d’Ensenyament i Sistemes d’Informació, han substituït a d’altres més obsolets i amb rendiment deficient. 

De fa uns dies, l’Ajuntament de Salou ha realitzat diverses actuacions al Centre de Formació Atenea per millorar els serveis formatius que s’hi donen. Per una banda, s’han renovat part dels equipaments informàtics, amb la darrera incorporació de 6 nous equips, s’ha completat un aula de formació amb un total de 17 equips que permet acollir qualsevol formació de caràcter tècnic que s’hi vulgui dur a terme.

Els equips, que s’han adquirit en col·laboració entre els departaments municipals d’Ensenyament i Sistemes d’Informació, han substituït a d’altres més obsolets i amb rendiment deficient. Per la regidora d’ensenyament, Júlia Gómez, “es tracta d’una acció molt necessària per tal de seguir oferint tant als nostres alumnes com als nostres professors noves eines, més modernes i amb una  major operativitat amb les que poder treballar i estar al capdavant tant acadèmicament com tecnològicament.”

Per altra banda, també s’ha augmentat notablement l’ample de banda d’accés a internet a tot l’equipament municipal Atenea, cobrint algunes deficiències en el servei d’accés a dades. Pel regidor de sistemes d’informació, Jesús Barragán, “l’objectiu d’aquestes millores es el de poder suportar el gran nombre d’alumnes que fan ús habitual del servei Wifi Salou Connecta, mitjançant els seus dispositius mòbils i els propis equips de les aules, a més dels propis serveis administratius de l’edifici”. Barragán ha afegit que “tant alumnes com professors també veuran millorar la connectivitat i l’accés als recursos informàtics municipals.”