.

.

TOTS 21

Una imatge de la visita. Foto: Cedida

Les persones usuàries del Centre de Dia de La Pobla de Mafumet, gestionat per Accent Social, han rebut la visita del grup de ball en línia de la Llar de Jubilats del poble.

Gràcies a la col·laboració i implicació dels dos centres, tant l’equip de professionals com les persones usuàries del Centre de Dia, han pogut gaudir amb alegria i il·lusió d’una exhibició de ball que, alhora, ha promogut la generació de nous vincles, l’oportunitat d’aprendre coses noves i l’exercici d’habilitats.

Tot seguit, els i les usuàries del centre han pogut participar en el ball tot gaudint dels múltiples beneficis que té pel cos i per la ment. Alguns d’aquests són la millora de la coordinació i l’equilibri, el reforç muscular de les cames, el treball cardiovascular, la reducció de l’estrès i la millora de l’autoestima. Tal com ens explica l’Ángel Gómez, usuari del centre «ens ho hem passat d’allò més bé i ens va encantar que ens convidéssim a ballar junts. Espero que ens tornin a visitar i poder compartir balls, una altra vegada». En la mateixa línia, la també usuària Ana Villa explica que «hem passat un matí molt divertit i amb cada cançó teníem ganes de ballar. Ha estat un dia diferent i divertit i hem gaudit molt amb seu espectacle».

Redacció