El CE Constantí presenta els seus equips

Els 15 equips del CE Constantí van ser presentats diumenge passat abans del duel amb l'Altafulla

Els 15 equips del CE Constantí van ser presentats diumenge passat abans del duel amb l’Altafulla

El passat diumenge 31 de gener el Centre d’Esports Constantí va realitzar l’acte de presentació oficial de tots els equips que conformen el planter d’aquesta entitat esportiva. Els 15 equips que integren el club durant aquesta temporada 2015-2016 es van presentar davant de l’afició abans d’iniciar-se el partit que el primer equip del C.E. Constantí havia de disputar davant de L’Altafulla, corresponent a la jornada 19 del campionat de lliga al grup 3 de la Tercera Catalana.

Els integrants dels equips van formar al centre del terreny de joc del Municipal de la Coma, on es va fer l’habitual fotografia de grup. A banda dels jugadors i directius del club, l’acte també va comptar amb la presència de les autoritats municipals i representants provincials de la Federació Catalana de Futbol.

El Centre d’Esports Constantí és una de les entitats que treballen des de fa anys per al foment de l’activitat esportiva al municipi, consolidant especialment l’aposta pel futbol base i la tasca formativa de joves jugadors. Aquesta temporada compta amb un total de 15 equips, i amb representació a totes les categories, des de babys fins a veterans.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *