.

Una imatge del partit. Foto: Cedida

L’Ibersol CBT torna al camí de la victòria en el darrer desplaçament de la temporada, a Es Castell. Un inici molt igualat el va seguir un entonat segon període que des de la línia de tres va aconseguir un parcial de 8-25 que seria definitiu en el partit. Els millors van ser Buscail i Ndour amb 18 de valoració cadascú.

La primera del partit la feia Duch amb un triple, però els locals que es jugaven molt, ràpidament van posar-se per davant per acabar el primer amb una renda de tres punts. El final va arribar amb un triple dels blaus, en aquest cas de Tomas Kohan que va acabar el partit amb un 3/3 des de la línia de 3.

El segon quart va començar amb molta energia visitant, i des del treball defensiu gràcies a Ousmane i Kristian que tancaven el cèrcol blau, l’equip tarragoní aconseguia anotar a plaer, a més s’afegia l’encert des de la línia de 3 de Kohan i Duch. Els blaus tancaven el quart amb un parcial de 8-25 per arribar al descans amb un marcador de 25-39.

En la sortida del descans, Buscail deixava enrere les esperances locals de retallar més diferència en el marcador amb un 2+1, els locals endurien el partit, però els 5 punts consecutius d’Adrià Duch van deixar el marge en el marcador de dotze punts (40-52).

L’inici del darrer començava amb una cistella de Buscail i un triple de Kristian Mendes que tornaven a la màxima diferència del partit, però els menorquins collaven acompanyats de la grada i aconseguia arribar a reduir diferències fins als quatre punts. Un temps mort de Berni, amb reacció visitant amb un altre triple de Duch asserenava el joc, i quan més difícil estaven les coses Ousmane, també des del triple semblava trencar definitivament el partit. Finalment, una nova embranzida local a escassos dos minuts per finalitzar el partit no va ser suficient per arribar als minuts finals amb opcions de victòria. El final arribava amb victòria blava per 56-67