.

FUNDACIÓN LUCENTUM 74 – CB TARRAGONA 52

El CBT no va tenir opció a Alacant Foto:CBT

Un dels grans del bàsquet estatal era el rival del CBT d’aquest diumenge. Lucentum d’Alacant esperava al tarragonins en un partit que podia servir per intentar donar un pas cap a la zona alta de la classificació i consolidar-se en posicions de play-off.

I al primer quart li van sobrar només els últims vint segons. Vint segons on el CBT va encaixar un parcial de 4-0 que va permetre a l’equip local arribar amb quatre punts de diferència al final dels primers deu minuts. La resta del primer quart va ser del tot competit. Amb molta lluita en el joc interior, on Orion Overbridge intentava imposar-se al poderós joc interior local i on les diferències en el marcador mai es movien per sobre els dos punts.

Alacant entrava al segon quart amb una dinàmica a favor.  A part la defensa tarragonina no estava al nivell dels primers deu minuts, fet que va aprofitar l’equip alacantí per obrir la primera diferència important del partit, 24-25, moment on Berni es va veure obligat a demanar el seu primer temps mort i a tornar a posar pràcticament el cinc inicial de nou a pista. Els locals estaven còmodes sobre la pista. El seu joc interior dominava i intimidava per complert,  fet que li va permetre arribar amb una renda còmode al descans, 36-28.

El CBT buscava després del descans un canvi de dinàmica del partit. Però Alacant responia a cada parcial blau. A més a més va començar a desplegar el seu ventall de defenses alternatives que desorientaven cadascun dels atacs del CBT. A part la defensa blava no acabava de funcionar del tot i Alacant ho va aprofitar per obrir més diferència en el marcador i acabar el tercer quart amb una diferència important, 53-39.
A part Lucentum, vam començar el darrer quart amb un parcial de 6-0, que va posar els vint punts de diferència . El partit s’escapava. Berni va fer un últim intent, buscant rotacions de jugadors, però de res va servir. El partit estava sentenciat i malgrat alguna petita reacció dels jugadors tarragonins, Alacant controlava perfectament el partit. Al final 74-52.