.

Berni Álvarez, dirigint-se als jugadors. Foto: CBT

Primer partit de la lliga de la temporada 2021-2022 a la pista de la UE Sant Cugat. Víctor Vinòs era l’única baixa per Berni Álvarez que podia disposar de tota la resta d’efectius.

Durant els primers minuts l’Ibersol CBT ha sortit amb moltes imprecisions i amb un atac que es veia dominat per la defensa local. Només dos triples d’Orion durant els primers minuts permetien a l’Ibersol CBT mantenir-se prop en el marcador. Amb 13-6 a favor del conjunt local, Berni es veia obligat a demanar el primer temps mort del partit. Després del temps mort, els primers canvis i l’equip va aconseguir capgirar el marcador 13-14. L’equip a poc a poc s’anava trobant més còmode a la pista, només amb un però, el rebot defensiu que donava segones opcions al conjunt local. Al final dels primers deu minuts es va arribar amb 18 – 25 a l’electrònic.

A l’inici del segon quart, l’equip va continuar amb la mateixa dinàmica. La diferència es va anar ampliant fins a arribar als deu punts 18-28. L’equip es començava a trobar còmode. Berni va desfer les rotacions, tornant a posar en pista pràcticament al mateix cinc inicial. Un triple de Dani Tugores, que posava el 22-36 al marcador, obligava a l’entrenador local de demanar temps mort a la meitat del segon quart. L’equip va anar augmentant la diferència en el marcador fins a arribar al descans amb vint punts de diferència 25-45.

Després del descans, el partit es va reprendre amb un parcial d’11-5 per l’equip local. Semblava que el partit podia entrar en una altra dinàmica. Semblava que el conjunt local es trobava més còmode, però Orion Outerbridge, amb uns bons minuts s’encarregava de posar les coses al seu lloc i sobretot mantenir la diferència al voltant dels 20 punts. L’entrenador local, van canviar la defensa, posant-se en zona, però al canvi no va funcionar i la diferència s’incrementava fins als 24 punts, 39-63. Quan faltaven dos minuts per arribar al final del tercer quart, l’entrenador local va demanar temps mort, però fes va canviar, arribant al final del tercer quart amb 41-68.

El partit estava decidit i els darrers deu minuts van servir per donar minuts als jugadors joves, per sumar minuts, guanyar confiança. El partit va transcórrer amb total comoditat, arribant-se al final del partit amb un clar i còmode 55-95.

Cal destacar també del partit el debut en la categoria dels jugadors júniors Ferran Millan i Ousmane Ndour que van poder gaudir dels seus primers minuts.