.

Els grocs han plantat cara durant els dos primers quarts, però el pas dels minuts i l’alt ritme de joc del CBT han decantat la balança clarament cap a l’equip del Serrallo.

Segona victòria consecutiva de l’Ibersol CBT, primera al Serrallo, després d’imposar-se al CB Salou en el primer derbi tarragoní de la temporada. Els blaus afrontaven el partit sabent que el Salou seria un equip millorat respecte el darrer enfrontament en Lliga Catalana EBA i així ha sigut. Els grocs han plantat cara durant els dos primers quarts, però el pas dels minuts i l’alt ritme de joc del CBT han decantat la balança clarament cap a l’equip del Serrallo. Ferran Torres, amb 24 de valoració, ha estat el millor del partit. També han destacat Duch i Dani Fernández i Gerard Santiago per part visitant.

El partit començava bé pel CBT, amb un parcial de 9 a 0 amb triple d’Adrià Duch inclòs. Berni havia ordenat imprimir un ritme alt des del primer minut per obrir diferències ja des del principi, i sortia efecte. El Salou però no era el mateix equip de la Lliga Catalana EBA i apretava en defensa robant pilotes per apropar-se en el marcador (14 – 10). Dani Tugores des de la línia de tres feia treure les imprecisions del seu equip i li tornava a donar confiança. S’havia frenat l’impuls del CB Salou i s’arribava al final del primer quart amb un resultat de 22 a 13.

Els següents deu minuts començaven amb l’empenta de Dani Fernández i els seus quatre punts consecutius que portaven la diferència fins als 17 punts. L’atac del CBT ja començava a ser fluid, i un altre triple de Duch ho reafirmava (37 – 15). El Salou buscava la manera de frenar els homes de Berni portant les seves defenses al límit. El CBT havia de treballar cada atac, amb un Ferran Torres apoderant-se de la zona interior i amb els homes exteriors imprimint un ritme alt a la circulació de la pilota. El CBT havia trobat definitivament la manera de fer mal al CB Salou i marxar al descans amb un marcador de 44 a 28.

Ferran Torres s’anotava dos punts més, els primers del tercer quart. El pivot del CBT estava en ratxa i coincidia amb la diferència més gran del partit fins al moment, +20 pels blaus (50 – 30). El conjunt local agafava la directa i no abandonava aquesta diferència en bona part del quart. El Salou no trobava la manera d’atacar la bona defensa blava, i topava contra un mur una vegada i una altra. Les cistelles fàcils en atac sumades a la pressió defensiva, posaven un 61 – 39 a l’electrònic al final de quart.

Marc Morales encetava el darrer quart amb un triple pel Salou, volent reduir la diferència entre els dos equips per la via ràpida. Els visitants s’anotaven un parcial de 0 – 5 i el CBT només aconseguia sumar 3 punts en quatre minuts. Els blaus volien tornar a retrobar-se amb les sensacions dels quarts anteriors i ho feien a través de Ferran i Pape (68 – 44, a quatre minuts pel final). El CB Salou abaixava els braços en el tram final del partit i l’Ibersol CBT, anotant fàcilment, s’emportava el derbi per 77 a 55.