.

Els tarragonins van arribar al descans tan sols un punt per sota: 49 a 48. Foto: CBT

CB Prat i Ibersol CBT han ofert un partit igualat, intens i entretingut durant els 40 minuts, que s’ha decidit en l’últim quart. Els locals han apretat l’accelerador en el moment indicat i, amb la seva victòria per 78 a 69, deixa els blaus fora de la Lliga Catalana LEB Plata.

Un triple d’Aarón Guzmán servia per obrir el marcador i per ser el precedent dels dos següents triples consecutius d’Adrià Duch. Els blaus entraven bé al partit però es trobaven amb la resposta del CB Prat també des de la mateixa línia de tres, pel que el resultat sempre estava equilibrat fins passats els primers tres minuts, quan els locals també trobaven l’encert sota cistella i agafaven el primer avantatge (14 – 9). Els de Berni però, no deixarien que els del Baix Llobregat trenquèssin el partit només començar i es posaven a un punt (16 – 15), gràcies sobretot al treball en el rebot ofensiu de Kevin Coronel. Tot i això, el pes del partit el seguia portant el CB Prat, que aconseguia rendes de 4-5 punts que sabia mantenir fins al darrer minut. L’Ibersol CBT entrava a aquest últim minut amb empat a 25 punts, però un triple local i una pèrdua de pilota dels blaus deixaven el marcador en 30 a 25.

Els locals no afluixaven amb l’arrencada dels següents deu minuts i, amb facilitat, es posaven amb un +9 (38 – 29). La defensa del CB Prat impedia als blaus jugar amb fluidesa i els forçava a abusar del tir exterior, sense encert. Els de Berni eren capaços de frenar l’embestida rival, i a l’altre costat de la pista, dues cistelles de Tugores i Coronel apropaven els tarragonins (38 – 33). Quan millor es trobava l’Ibersol CBT, retallant la diferència en el marcador, els locals anotaven dos triples consecutius (47 – 41) que al final servirien per esperonar els de Berni. Zanca i Tugores agafaven el pes ofensiu del seu equip, per marxar al descans tan sols un punt per sota: 49 a 48.

El CB Prat tornava de vestidors anotant-se un 4 – 0, que trencaria Tugores des del 6,75 (53 – 51). El bon treball dels de Berni es veuria recompensat amb l’esmaixada de Kevin Coronel, que posaria per davant els seus per primera vegada des del triple inicial d’Aarón Guzmán (55 – 56). L’Ibersol CBT es trobava còmode sobre el parquet però no era capaç de reflectir-ho amb contundència en el marcador. Això permetia als locals tornar a capgirar la situació i recuperar un +6 (62 – 56). L’Ibersol CBT encarava el darrer minut del quart amb confiança, i aconseguiria un parcial de 0 a 4 que tancaria el quart 62 a 60.

Els locals arrencaven el quart amb força, però apareixia Victór Vinós amb quatre punts consecutius per mantenir l’Ibersol CBT en la lluita pel partit (67 – 64). L’acompanyava Duch des de la línia de tres, però els blaus tornaven a mostrar imprecisions en el pitjor moment. El CB Prat no desaprofitava la ocasió de posar una marxa més i, a falta de 3 minuts, es posava amb un +7 (74 – 67). Els de Berni es quedarien sense temps de capgirar la dinàmica guanyadora dels locals, que seguien sumant i deixant els tarragonins sense gasolina al final del partit (78 – 69).