.

Berni, dirigint-se als seus jugadors. Foto: CBT

Novena jornada a la pista del Pajarraco SESE, equip que es troba a la taula en desena posició de la taula amb tres partits guanyats i cinc de perduts, i que va canviar d’entrenador unes jornades enrere. En principi un partit ideal per tal que l’Ibersol CBT es pogués mantenir al capdavant de la classificació.

Però el partit no va començar massa bé per l’Ibersol CBT, amb poc més d’un minut de joc, Cristian Méndez es va lesionar obligant-lo a deixar la pista. A més a més el conjunt local va agafar el primer avantatge en el marcador, 6-0, que obligava a Berni a demanar el seu primer temps mort amb només 2 minuts jugats.

Les coses van canviar després del temps mort. Dos triples consecutius d’Orion i Sherif van igualar el partit. A poc a poc l’equip es va anar trobant més còmode a la pista, agafant el ritme del partit, arribant-se al final dels deu primers minuts amb 11-19.

A l’inici del segon quart va seguir la mateixa dinàmica. L’Ibersol CBT amb la sensació que en cap moment estava jugant al cent per cent, anava agafant més diferència a l’electrònic. Berni va aprofitar durant aquests minuts per realitzar moltes rotacions en l’equip, dosificant els minuts.

Però SESE va reaccionar en els darrers minuts del segon quart, acostant-se al marcador fins a un 26-32, que obligava a Berni a demanar el seu segon temps mort. Eren uns minuts on SESE va passar a dominar el rebot ofensiu i on el joc del conjunt tarragoní no passava pel seu millor moment, arribant-se al descans amb 28-35.

A l’inici del tercer quart Berni amb l’únic canvi de Marc Buscail pel lesionat Cristian Méndez, va tornar a posar al cinc inicial sobre el parquet barceloní. El partit va pujar en intensitat, però l’Ibersol CBT no passava pels seus millors moments sobre la pista. Amb 37-42, Berni va demanar el primer temps mort, per intentar trobar el control del partit, però no va ser així. Al final del tercer quart es va arribar amb un preocupant 46-48.

I els darrers deu minuts no van començar millor. El partit va entrar en una fase d’intercanvi de cistelles i on l’equip local va aconseguir igualar el partit a 50. Berni demanava el seu segon temps mort, i tornava a posar sobre la pista a Orion i Yoeri. L’equip no trobava la fórmula. Els atacs de l’Ibersol CBT no eren gens fluids i costava molt trobar una bona opció ofensiva. Els locals cada cop es creien més que podien endur-se el partit.

Al darrer minut es va entrar amb empat a 57 i una recuperació de Tugores va posar el 57-59 al marcador i després d’una bona defensa un triple providencial del Yoeri posava el 57-62 quan faltaven vint segons pel final. Després d’un atac sense de cistella de l’equip local i una darrera cistella de Marc Buscail, amb un resultat de 57 a 64, la victòria va viatjar cap a Tarragona.