.

Els blaus han tingut la victòria a tocar

El CBT ha encarat el partit d’aquesta tarda sabent que és molt difícil emportar-se la victòria del Palacio de Deportes de Granada, però no impossible. I els homes de Berni Álvarez han tingut opcions fins als últims 20 segons de partit. Els andalusos s’han trobat davant amb un equip concentrat i que no ha abaixat mai els braços, i han hagut de lluitar el partit fins a la botzina final. El resultat, 96 – 89 pels locals.

El Granada ha començat el partit demostrant per què és un dels millors equips de la lliga. Un primer parcial de 6 – 0 i el fet de dominanr clarament els rebots, sobretot l’ofensiu durant els primers minuts, ha posat les coses de cara als locals. El CBT ha necessitat dos minuts per començar a carburar i quan ho ha fet ha donat la volta al marcador anotant-se un parcial de 0 – 7 amb triple de Chuso inclòs. Això ha fet reaccionar els andalusos, que han deixat els blaus sense anotar durant bona estona i han portat la seva renda fins als 10 punts (21 – 11) a falta de 2 minuts. Els de Berni han pogut controlar el darrer tram de partit i deixar el marcador a la seva finalització en 23 – 18.

El CBT ha sortit entonat en el segon període. Amb un treball intens a ambdues cistelles, els de Tarragona han tornar a posar-se per davant en el marcador, sorprenent de nou al Granada. Chuso s’ha erigit com l’home referència del seu equip durant tot aquest temps, escollint amb encert les diferents accions ofensives. El marcador ha passat a tenir diferent dominador durant uns instants, fins que Orion ha anotat un triple per posar el seu equip per davant en l’electrònic i ja no ho ha deixat fins a final de quart, quan el Granada ha capgirat el marcador amb un 2+1 d’Almeida (38 – 36). En aquest tram de partit la superioritat de l’equip de Pablo Pin s’ha fet evident, tot i no poder marxar al descans amb un avantatge de més de 4 punts (45 – 41).

La dinàmica ascendent del Granada s’ha reafirmat amb l’arrencada del tercer quart. Els andalusos s’han mostrat més fluids en atac, anotant amb facilitat i marxant de nou 10 punts per sobre del CBT (55 – 45). Un joc rapídissim en atac i la pressió a tota la pista han posat en dificultats el CBT, que per primera vegada ha vist com se li posava el partit molt costa amunt, després de plantar cara durant 20 minuts. Aquesta vegada, l’embranzida del Granada no ha tingut volta de full i ha finalitzat el quart amb un marcador a favor de 73 – 61.

Però el CBT encara tenia deu minuts per lluitar fins al final. Si bé l’inici de quart no ha estat esperançador, amb un Bowie que seguia intractable, el CBT ha tingut paciència per apropar-se de nou, tot i fer-ho a poc a poc. Dos triples consecutius de Xavi i Diego, i un 2+1 de Chuso han portat la diferència per sota dels deu punts (82 – 76). Faltaven 5 minuts per disputar-se. Els andalusos jugaven amb calma i el CBT necessitava trobar-la. De la mà de Ferran Torres, amb 4 punts consecutius, un 2+1 de Gallardo i un triple de Chuso, tot en atacs seguits el CBT s’ha posat a només 2 punts del seu rival i a falta d’un minut per acabar. Però un triple de Carlos de Cobos a 20 segons ha acabat sent definitiu. Al final, Coviran Granada s’ha emportat el partit per 96 – 89.