.

Foto d'arxiu d'un partit del CBT

Foto d’arxiu d’un partit del CBT

L’Ibersol CBT ha disputat aquest vespre al Pavelló del Serrallo el tercer partit amistós de la pretemporada. L’equip de Berni Álvarez ha sumat la seva primera derrota aquest estiu, però ho ha fet contra un rival d’una categoria superior (LEB Plata), com el CB Benicarló. David Fernández, Ferran Torres i Joan Sorolla no han jugat, però l’equip ha comptat amb els júniors David Loras, Marc Buscail, Kristian Méndez i Moussa Samba.

Els blaus han anat a remolc durant els deu primers minuts, quan s’han vist superats pel conjunt local (15 – 22). Una vegada dins del partit, els de Berni Álvarez han necessitat tan sols dos minuts del segon quart per posar-se a dos punts del Benicarló. Els visitants han reaccionat per tornar a apoderar-se del ritme de joc i anotar amb facilitat. D’aquesta manera, amb una bona pressió defensiva, han marxat al descans per davant en el marcador (36 – 45).

L’Ibersol CBT no ha abaixat els braços i ha plantat cara en el tercer quart. Les bones accions ofensives i les ràpides transicions han portat els locals a posar-se a cinc punts (52 – 57). Quan pitjor estava, el CB Benicarló ha tornat a prémer l’accelerador per anotar-se finalment el quart amb un resultat de 54 a 61. En el darrer quart, el conjunt valencià ha sabut mantenir la renda i, tot i els intents de l’equip de Berni per retallar diferències, els visitants s’han acabat emportant aquest amistós (65 – 79).