.

Foto del partit entre el CBT  i el CB Valls

Foto del partit entre el CBT i el CB Valls

Partit igualat entre Ibersol CBT i CB Valls, que no s’ha decidit fins als minuts finals. L’equip de Berni Álvarez ha manat durant bona part de l’encontre, però no ha estat capaç de trencar-lo. Els visitants han estat més encertats en els darrers segons de partit i s’han emportat la victòria per 67 a 70. Jaume Zanca, amb permís del club, no ha disputat el partit.

El partit començava amb intercanvi de cops i amb el CB Valls dominant el marcador en primera instància. Llavors apareixia Tugores amb set punts consecutius i li donava la volta a l’electrònic (9 – 6). Els visitants tornaven més intensos després del temps mort sol·licitat i s’apropaven perillosament a l’equip de Berni Álvarez. Un triple de David Fernández tranquil·litzava el conjunt blau a poc per acabar el primer quart (16 – 12). Un Ibersol CBT molt atent en defensa i ràpid en atac aconseguia tancar el quart amb un resultat de 20 a 16.

El partit es tornava molt més espès en el segon quart. Les defenses s’imposaven als atacs i havien de passar dos minuts i mig perquè variés el resultat. Ho feien els vallencs, però els blaus eren capaços de mantenir una renda de quatre punts (23 – 19). El partit s’anava igualant per moments, i cap dels dos conjunts era capaç de fer-se amb un control clar. Un triple de Llanos desfeia la igualada que havia aconseguit el Valls i Dani Fernández ampliava de nou la diferència als cinc punts (31 – 26). Al descans s’hi arribava amb un Ibersol CBT per davant en el marcador, 32 – 28.

El CB Valls sortia molt més entonat de vestidors, i en un minut i mig igualava el partit de nou, a 33 punts. Una tímida reacció blava tornava a decantar el marcador, però l’equip de Berni no era capaç de trencar el partit definitivament, i el Valls els portava al límit de la possessió, obligant els tarragonins a tirar forçadament. Després de gairebé 25 minuts, els visitants aconseguien posar-se per davant en el marcador. El partit no tenia dominador clar, però dues bones accions de Torres donaven el quart als blaus (51 – 49).

En els darrers deu minuts, la igualtat entre els dos equips seguis sent protagonista. Els blaus seguien dominant el marcador però sense contundència, amb tan sols dos-quatre punts de diferència. Un CB Valls amb la sort i l’encert de cara a poc menys d’un minut i mig per acabar el partit, anotava un triple que els tornava a posar per davant (65 – 66). Amb l’intercanvi de cops, el CB Valls en sortia beneficiat i s’emportava el partit amb un marcador de 67 – 70.

El Club Bàsquet Tarragona haurà d’esperar al partit que enfrontarà a CB Salou i CB Valls per saber si accedeix als quarts de final de la Lliga Catalana.