.

Els blaus han caigut àmpliament derrotats. Foto: Cedida

No ha pogut ser. Fi a la temporada sense opcions de pujar malgrat el bon joc demostrat. Ja advertia Berni del potencial del CB L’Hospitalet. Àmplia derrota per 20 punts en la fase final de la Lliga EBA, del grup C. Partit molt igualat fins el descans, on la sortida dels locals en la represa ha sigut fulgurant i amb un gran encert i una gran defensa han aconseguit trencar el ritme dels de Tarragona amb un parcial de 26- 12 que ha esdevingut una llosa molt gran. Per part local el més destacat ha sigut Nakidjim amb 11 punts i 8 rebots per 21 de valoració i pel costat blau Ferran Torres amb 14 punts i 6 rebots per 14 de valoració.

Inici amb molt de ritme per part dels dos equips, on l’encert dels locals s’imposava pero Yoeri des del triple aconseguia ajustar el marcador en els instants inicials del partit. Latham aconseguia ell sol un parcial de 5-0. Berni demanava temps mort després d’una cistella de Nakidjim. Dues accions conscutives de Torres feien ajustar el marcador aprofitant la manca d’encert dels locals. Estebanell aconseguia una gran cistella i ajustava encara més el marcador, bona recuperació en la posterior jugada i triple de David Fernández per tancar el primer quart (15- 16).

El segon quart començava amb intercanvis de cistelles i gran intensitat, els locals com a l’inici del partit amb un punt més d’encert. Tot i això l’equip tarragoní no s’arronsava. Latham aconseguia una cistella per posar una renda de 3 punts en el marcador, però la defensa blava seguia coallant un bon partit. Marc aconseguia una cistella al pal baix i el partit es mantenia igualat. David Fernández aconseguia anotar tres tirs lliures i el marcador seguia en taules (23-23). Els locals aconseguien una petita escletxa en el marcador fonamentat en un encert més gran en el tir exterior. Berni tornava a parar el partit després d’un contraatac dels barcelonins (36- 29).

El tercer quart començava amb un Hospitalet a gran nivell amb un encert molt gran en atac i molt sòlid al darrere que aconseguia un parcial de 6-0 que obligava Berni a demanar temps mort. Trencava el parcial Ferran després d’aconseguir un rebot ofensiu (43- 31). La defensa blava reaccionava i amb un contraatac Buscail semblava fer reaccionar l’equip. Nou parcial dels locals que seguien de dolç des del tir exterior. Estebanell amb un triple aconseguia el seté punt en aquest quart, el parcial aconseguit pels barcelonins era una llosa molt gran (55- 36). S’arribava al final del tercer quart amb un marcador de 62- 41 molt favorable als locals.

Inici de l’últim quart amb imprecisions pels dos equips, JJ Miguel trencava aquest desencert amb una cistella. Segona cistella conscutiva dels visitants que contestava Ivan Garcia des de la línia de 3. En el transcurs de l’últim quart els visitants no trobaven la regularitat per intentar remuntar el partit i Orion seguia sense poder anotar. Les cistelles sovintejaven a ambdós costats però això no servia per res. Finalitzava el partit amb un marcador de 73- 53 pels locals.

‘No ha pogut ser, una mica frustrat pel partit d’avui, ens ha faltat encert i un punt de mentalitat quan el partit s’ha començat a complicar, però estic content i agraït per l’esforç dels jugadors durant una temporada que es presentava complicada’, afirmava Berni en acabar el matx.