.

El planter dels tarragonins

El CBT va aconseguir guanyar al segon classificat (el SE Casal Vilafranca) per 76-63 i col·locar-se líder en solitari del seu grup de segona catalana. Els dos equips, que ja estan ascendits a Primera Catalana, van protagonitzar un gran partit de molt bon bàsquet amb un Serrallo ple per veure el matx.

Els blaus van sortir molt motivats i amb un gran control del rebot defensiu (un dels punts forts de l’equip del Penedès són els rebots ofensius), i ràpides transicions van començar a marcar el ritme del partit (22-11 final primer període). A més el joc interior dels locals anotava amb facilitat també.

El segon quart va ser més ajustat amb un Vilafranca que va pujar el seu encert defensiu, i que culminava contraatacs amb facilitat. El partit va entrar en una fase d’encert espectacular als dos últims minuts abans del descans, on 5 triples, dos visitants i tres locals mostraven la qualitat dels dos equips (41-30).

El tercer quart va ser per un Vilafranca que es resistia a deixar perdre el partit, i on va mostrar perquè és un dels millors equips defensius de la lliga, deixant al Messer en aquest període amb només 16 punts. Les diferències van estar al voltant dels tres punts durant tot el quart, fins que dos triples consecutius del Messer a l’últim minut, van portar una altra vegada la diferència dels 10 punts al marcador (57-48).

Un parcial 5-0 al començament de l’últim quart va començar a trencar el partit i la resistència del Vilafranca, i el Messer, no va abaixar mai la seva intensitat, fet que ja no va deixar entrar al partit als visitants fins al final. Victòria merescuda i un gran partit de bàsquet que dona el premi momentani del liderat (falten 5 jornades) al Messer, i recompensa el gran treball d’aquest equip durant tota la temporada.