.

Arxiu

Arxiu

El CBT ha perdut a la pista del Xuven Cambados per 67 a 58. El partit ha estat nerviós, amb alternança en el marcador i un equip tarragoní que s’ha esforçat al màxim per intentar reduir els successius desavantatges que hi ha hagut al llarg de l’encontre.
Els homes de Berni Álvarez han començat de manera impecable i s’han fet amb el primer quart amb un marcador de 11 a 17. En el segon s’ha mantingut la igualada fins a l’equador del període (21-21), però en els últims cinc minuts els gallecs s’han destapat. El Xuven ha fet un quart espectacular, amb trenta punts en deu minuts, circumstància que ha fet que s’hagi arribat al descans amb avantatge local per 41-30.
La tònica de la primera part s’ha mantingut en la segon i als cinc minuts d’aquest període el marcador era de 46 a 36. El CBT ha aconseguit rebaixar la diferència fins a deixar-la en sis punts (53-47) a la conclusió del període.
En el definitiu quart, res ha canviat tot i que a dos finals de la conclusió els de Berni Álvarez s’han posat amb un esperançador 46 a 41. Al final, però, el Xuven s’ha imposat per 67-58.
El CBT ja va fer els deures la jornada anterior, assolint la permanència, i en Cambados ho ha aconseguit el premi de la victòria en un últim intent de lluitar per ficar-se entre els nou primers i disputar la promoció d’ascens, una cosa que, encara que molt difícil , no és impossible.