.

.

TOTS 21

. Els dos conjunts arribaran al derbi després de guanyar els seus respectius partits en l’anterior jornada, els de Berni a la pista d’Anagan Olivar i els salouencs a la pista del Castelldefels.

Els dos conjunts arribaran al derbi després de guanyar els seus respectius partits en l’anterior jornada, els de Berni a la pista d’Anagan Olivar i els salouencs a la pista del Castelldefels.

Els entrenadors de l’Ibersol CBT i del CB Salou, Berni Álvarez i Jesús Muñiz, s’han trobat aquest matí per tal presentar el partit que enfrontarà els dos equips aquest dissabte al Pavelló del Serrallo. Serà el segon derbi que els blaus jugaran en 15 dies, després de la recent victòria dels tarragonins en el CBT – CB Valls. Els dos conjunts arribaran al derbi després de guanyar els seus respectius partits en l’anterior jornada, els de Berni a la pista d’Anagan Olivar i els salouencs a la pista del Castelldefels.

Es preveu un partit igualat i competit, ja que “Salou és un equip que s’ha fet molt fort mentalment”, assegura el tècnic de l’Ibersol CBT, Berni Álvarez. “Juguen molt bé i compten amb dos o tres jugadors que en generar joc són dels millors de la lliga”, explica respecte el rival. Pel que fa al seu equip, Berni creu que els falta millorar en els inicis de partit. “No estem entrant bé darrerament, però mentalment l’equip està bé i això fa que que puguem refer-nos ràpidament quan tenim situacions adverses. Anem amb confiança i amb la intenció de fer bé les coses que treballem dia a dia. Això és el que ens permetrà imposar el nostre ritme”, finalitza Álvarez.

L’entrenador rival, Jesús Muñiz, espera un partit complicat però bonic de jugar. “És molt difícil guanyar al Serrallo, han perdut tan sols dos partits en temporada i mitja. Ho has de fer molt bé per guanyar aquí, però venim amb la il·lusió de fer-ho bé i emportar-nos la victòria”, explica. Per a Muñiz, la clau passa per “estar mentalment ficats en el partit els 40 minuts. Ells aprofiten qualsevol moment de debilitat per fer mal, per això caldrà que estiguem molt concentrats”, finalitza l’entrenador del CB Salou.

L’Ibersol CBT – CB Salou es jugarà el dissabte 30 a les 18h al Pavelló del Serrallo i en directe per TAC 12. Després del partit tindrà lloc la presentació de tots els equips del Club Bàsquet Tarragona.